Casa en venda a Sant Feliu de Guíxols, Girona. D'una planta.

En aquest lloc s'hi exposen dues propietats familiars que s'ofereixen sense intermediaris. Una compra venda entre privats, sense comissions.

Preu: 285.000€

Casa a la venda cèntrica i d'una planta a Sant Feliu de Guíxols, ( 17220 ), a la Costa Brava, Espanya.

És un immoble singular dins de la població. La finca és en si mateixa una illa, envoltada de carrers en plena trama urbana, dins d'una de les millors zones de la població. Una casa en la Costa Brava a la venda, ample i en una planta.

L'habitatge té entrada pel carrer Barcelona, 23. Un carrer de poc trànsit. Fa cantonada amb el carrer Zorrilla, per on s'hi accedeix al garatge en un xamfrà. A continuació, la finca limita en un tercer costat amb el carrer Rosselló, davant el pati del Col·legi de Primària Gaziel, un col·legi amb una gran tradició a la població. Per últim i tancant l'illa que forma la finca, limita amb el carrer de l'Havana.

L'entorn és molt tranquil i residencial, tret de les hores d'entrada i sortida del col·legi. Se situa a cinc minuts de la platja i el centre a peu. Sense haver d'acostar-se amb el vehicle, es pot passejar pels serveis del centre i tanmateix a la platja, el passeig marítim, el mercat, la rambla i el centre comercial i lúdic.


Composició:

L'immoble consta de tres dormitoris, cambra de bany, lavabo, saló menjador, cuina, despatx, habitació de la caldera amb traster, jardí amb terrassa, pati i garatge. Els tancaments són d'alumini lacat en beige. Amb calefacció central de gas-oli al soterrani i radiadors de ferro fos. Totes les estances de la casa són grans i ben orientades. La particularitat de no tenir edificis adjunts permet d'aconseguir la millor distribució i orientació.

El menjador saló es compon de dues àrees: tocant a la cuina existeix un armari vitrina i espai per una taula, al costat, una gran finestra que toca al pati del col·legi. A l'altre costat, el saló, on tenim la sortida al jardí, mitjançant una petita escala i una finestra que ofereix vistes al jardí. Aquesta àrea es troba orientada al sud, és molt lluminosa i lliure de sorolls.

A la cambra de bany es troben dues aigüeres amb dues finestres i un mirall mural entre ambdós. N'hi han dos armaris encastats, inferior i superior amb calaixera. Bidet, wc i banyera. A més, existeix un lavabo, encara que de petites dimensions, té una aigüera amb mirall, wc i dutxa.

La cuina ha sigut recentment reformada. El sol és de marbre, tanmateix com les parets fins a mitjana alçada i alicatades de la resta de les parets. Fals sostre amb lluminàries enquestades. Mobiliari de cuina a mida. Forn i microones encastats, placa de vitroceràmica per inducció, aigüera de resina i banc de Silestone. Tots els aparells són de primeres marques.

El dormitori doble o més gran, compta amb un armari encastat i penjadors. Continua un passadís què distribueix els espais i s'omple per donar cabuda a un rebedor. És il·luminat per una claraboia central.

El garatge té entrades directes al C. Zorrilla, C. Barcelona i accés a la casa mitjançant el seu passadís. Hi ha espai per un vehicle gran i a més hi ha instal·lat a una paret: congelador, rentadora i espai per una altra rentadora. A una altra paret hi ha un altre armari rober i una aixeta. L'entrada és àmplia i compta amb una porta basculant de dues fulles i gual.

A la planta de soterrani ens trobem amb una cambra d'emmagatzematge on hi ha instal·lada la caldera de gas-oil. La resta de la cambra està moblada amb prestatges. Des d'aquí s'hi té accés a un semisoterrani no transitable que també serveis d'espai per dipositar objectes.

Existeix a continuació una petita cambra que pot ser destinada per a despatx o ocasionalment per a visites. Al final, un altre dormitori ample amb finestra directa al jardí, llit niu i armaris encastats.

El jardí compta amb reg automàtic per la gespa. Té dues xones pavimentades, una adjunta a la paret amb un penjador per la roba i a l'altra part més llunyana amb la taula i cadires exteriors. Pot instal·lar-se una pèrgola. El recinte del jardí resta totalment privat de la vista exterior mitjançant un mur enjardinat. Té un accés directe al C. Barcelona i accessos al saló i la cuina.


Entorn:

La població de Sant Feliu de Guíxols és un dels llocs més macos de la Costa Brava. Centre turístic, tranquil i de qualitat, proper a les localitats de Platja d'Aro i Tossa de Mar. També amb poblacions com a Palamós, Lloret, Girona, Figueres o Barcelona, infraestructures com l'Aeroport de Girona o la Ruta del Mediterrani.

S'ofereix amb tot l'amoblat actual. Certificat energètic: En tràmit. Vegi la localització.


Salón junto al jardín

Saló junt al jardí

Comedor con la cocina al fondo

Menjador amb la cuina al fons

Cocina con salida al pátio

Cuina amb sortida al pati

Cocina

Cuina

Recibidor - pasillo

Rebedor - passadís

Cocina

Cuina

Terraza en jardín

Terrassa al jardí

Entrada al salón desdel jardín

Entrada al saló des del jardí

Jardín lado del colégio

Jardí costat del col·legi

Cuarto de baño

Cambra de bany

Cuarto de baño

Cambra de bany

Entrada a la vivienda

Entrada a l'habitatge

Entrada al garage

Entrada al garatje

Parte posterior del garage

Part posterior del garatje

Dormitorio

Dormitori

Patio con acceso a la cocina

Pati amb accés a la cuina

Habitación individual

Habitació individual

Habitación individual

Habitació individual

Habitación principal

Cambra prinicipal

Habitación principal

Habitació principal

Salón

Saló

Aquest lloc web serveix de promoció i contacte per la mateixa gestió patrimonial sense que això signifiqui una activitat comercial ni intervinguin serveis professionals externs.

Tanmateix, aquest lloc web no inclou cookies ni recopila informació dels seus visitants.

Thanks http://glyphicons.com

Licencia de Creative Commons